Hrönn

Jag älskar friskvård i alla olika former, från egen träning, vila/återhämtning, äta bra, umgås med familj och vänner. Dessutom att som terapeut få arbeta med förebyggande friskvård för  att delge dig som kund bästa hjälpen  för just ditt behov är fantastiskt.

 

Under åren har det blivit några kurser: styrketräning, gympaledare, aerobicinstruktör, vattengympa, spaterapeut, bindväv, laser, triggerpunkter, koreansk handakupunktur, antistress, akupunktur 2000, vaxning samt idrotts- och skadekurser.
 

QINOpraktik/Muskeltest behandling ligger mig varmt om hjärtat eftersom det verkligen gör skillnad och min bästa avkoppling är yinyoga som även det kommer från den kinesiska medicinen. Att blanda österländsk och västerländsk kunskap är magiskt!!

Idrottsmassörutbildning 1990, Certifierad.

QINOpraktikterapeut 2010-2013,  Certifierad.

Licenserad styrketräningsinstruktör Bosön 1999.
Idrottsledarutbildning på Lillsved 1992/93.
Yinyoga, licenserad 2014. 

Caroline

Utbildad hälsoterapeut på hälsoteket, och även utbildad i avslappnings-massage på Axelssons! Utför Svensk klassisk massage, avslappningsmassage och indisk huvud- och ansiktsmassage. Utför även ansiktsrengöring och vaxning!

Eleonor

Är en nyfiken själ som gillar att lära mig nya saker. Har sedan jag varit liten tagit hand om andra och älskar ta hand om kropp och själ.

Utför friskvårdsmassage ihop med Bowenterapi = "rullar" över senor och muskler som påverkar akupunkturpunkter.

Sarah

Tycker om att jobba med människor och kunna erbjuda en behandling som jag själv tycker mycket om och som är avslappnande.

Började shiatsu studierna när jag kom till Rom 2000 och har hållit på med det sedan dess samtidigt som min syster och jag började att göra smycken och kläder tillsammans

Fannie

Fannie kom i maj 2019 hem från Indien där hon gått en 200 timmars yogalärarutbildning på den RYS-certifierade yogaskolan Santosa Yoga School

 

Fannie håller klasser i Hatha, Vinyasa flow och YOGGA vilket är hennes egna koncept av jogging och yoga i en härlig mix! Numera har hos sin egna enkla firma: Fanniesyoga men vi driver ett tätt samarbete och hon har fortfarande klasser hos oss - framförallt på somrarna. 

Yoga & Behandlingar på Smögen

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Fannie Elveljung