Utomhus Yin-yoga start 25/6 på Sandöns badplats Smögen kl 8-9 samt hela juli, medtag egen matta så ses vi för att starta dagen lugnt och skönt. Varmt Välkommen 100:-/person.
Om det regnar  ställs det in. 

 

Covid-19 påverkar oss alla och vi gör allt för att du skall få hämta extra energi  och känna dig trygg då du besöker vår klinik och yoga studio.  vi har därför minskat antal deltagare på våra yoga pass till 10 st.
Vi har införskaffat en infraröd bastu tunnel som du kan få lugn egen tid i och samtidigt stärker den ditt immunförsvar och den är som en behandling bra på alla vis!
Dessutom kan du boka våra behandlingar som vanligt om du är frisk och vi arbetar endast om vi är friska.
självklart tvättar och spritar vi och du våra händer för en bra hygien. 
vi  ytdesinficerar, rengör golv och alla ytor  extra rent för allas trevnad. 

Vad är egentligen IR-bastu? IR står för infra red, alltså infrarött ljus.

Till skillnad från en vanlig bastu, där luften i rummet värms upp, så värms kroppen upp även inifrån i ljusbastun. Här är det röda ljuset av fullspektrum-typ, vilket betyder att det verkar på flera djup i kroppen. Värmen skapar även en slags konstgjord feber i kroppen, vilket kickar igång immunförsvaret.

De olika våglängderna från ljusen ger olika fördelar, rött är kanske mest omtalade för sin läkande, energigivande och kollagenstimulerande effekt. Och nej, du blir varken solbränd eller UV-skadad av ljuset

Yoga för ett bättre

välbefinnande

Har du kanske svårt att komma igång med yogan, behov av att stressa ner lite eller vill du kanske unna din vän en fin present? 

 

Då är vårt tio-klippkort på yoga perfekt för dig!

 

Hos oss kan du nämligen köpa ett tio-klippkort för endast 1000kr.

Kortet gäller på alla ordinarie yogaklasser som i vanliga fall kostar 120kr/gång. 

Yoga & Behandlingar på Smögen

  • Facebook
  • Instagram

© 2018 Pontus Johansson