8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Yoga med Hrönn 

 

Varmt välkomna att yoga lugnt och i takt med ditt andetag då vi startar höstens yogapass.
Du bokar som vanligt via hronns-massage.com "boka nu"

Pris: 150:-/gång, eller 10-kort 1300:-

Hathayoga i bovallstrands skola kl 19-20 start 13/10!

5 tillfällen (13, 20, 27/10 & 10, 17/11)  medtag egen matta  

du betalar på plats till Bovallstrands IF och jag, Hrönn guidar dig igenom ett härligt yogapass, Tema: Styrkebalans 

YOGA med mig på Nordens ark 20/11 i tigerhuset med tigrarna smygandes utanför fönstren blir det en magisk upplevelse.

Samling 9.45 innanför entren! 

Medtag egen matta och kom ombytt och klar.
Det blir en go start med ett lugnt Hathayoga pass kl 10 och det passar alla, även dig som aldrig yogat förut. Längre stilla vila och nedvarvning ca 70 minuterer.

Anmälan till: Nordensark.se

Trevligt om några eller alla kan äta lunch ihop kl 11.30 i den mysiga restaurangen på Nordens Ark efter passet!!

SöndagsYogamys 4/12 kl 9.15-13.15 Tema: Kärleksboost för aktiv återhämtning!

 

9.15 - Välkommen!

 

9.30 - Yinyoga 75 minuter - Syftet är vare sig att spänna musklerna eller stretcha, utan snarare att lägga på en naturlig belastning på muskeln och skelettet för att uppnå större elasticitet i bindväven och få bättre syregenomströmning i musklerna när avspänningen lättar. Skönt att vila och bara vara i nuet!

10.45 - Lättare frukost fika och samtal ihop.

 

11.20 - Yoga Nidra - "Yogisk sömn" du tar igen förlorad sömn. Du ligger i en position som är bekväm för dig med filtar, kuddar, bolster som stöttar upp för att du skall kunna ligga stilla ca 20 minuter och lyssna på min röst.

 

12.00 - Lugn Hathayoga - Bröstöppnarpass för att du skall få ta emot mer kärlek. Fysiska asanas/positioner som är designade för att stärka både de inre och yttre delarna av din kropp.

 

13.10 - Avslutning och liten present med dig hem. 


 

 


 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver vårt schema erbjuder vi även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

Vi tar 1500 kr/h för upp till 10 deltagare. 2000 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare på vardagar, 300 kr extra/h fredag e.m - söndag. Det tillkommer extra då tiden före och efter får räknas in, be om pris! Kontakta oss för mer info och förfrågan så ser vi till att skräddarsy ett pass utefter era behov. Priserna är ex moms

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_9425.jpg
IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.

Global Yoga - tekniker från öst och väst blandas i yogaklasser med flöde och precision, anpassad för 2000-talets människa. 
Johanna Hector startade första Global Yoga-utbildningen hösten 2007.

Eftersom Hrönn gått Global Yoga så mixas både Hatha, Vinyasa och ibland kan andra yogaformer vävas in, det är därför Global Yogan är spännande eftersom den bjuder in till att passa alla. Mål att få balans och att känna välmående inifrån och ut efter din yogaklass.


Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.