8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Yoga med Hrönn i höst


Välkomna till höstens yogapass 2021 som passar både nybörjare och för dig som brukar träna yoga. 
Vi kommer att ha max 10 deltagare per pass i höst, om inga andra direktiv kommer.

 


Måndagar:  Hatha Yoga     16.30                       
                    Yinyoga           17.45

Onsdagar:   Yinyoga           11.00                       

                     Yinyoga           17.30


Torsdagar:  Killyoga           17.00                       

Fredagar:    Yinyoga           07.45                        

Lördag:        Yinyangmix    09.30   V. 35, 37, 39 & 41

Pris 140kr/gång eller 1200kr för ett tio-kort.

 

Vi samarbetar med Fanniesyoga

Kolla in Fannies hemsida www.fanniesyoga.com eller följ henne på sociala medier.
 

 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver vårt schema erbjuder vi även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

Vi tar 1500 kr/h för upp till 10 deltagare. 2000 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare på vardagar, 300 kr extra/h fredag e.m - söndag. Kontakta oss för mer info och förfrågan så ser vi till att skräddarsy ett pass utefter era behov. 

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.
 

 

Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.