top of page
8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Yoga med Hrönn välkomna!
Yinyoga & Yoga/Globalyoga pass följande dagar och tider:

Måndag:  11 & 18 yinyoga och 16.45 yoga 

Onsdag:   11 yinyoga          och 17.15 yoga jämna v. ibland ojämna v. 
Torsdag:  17  (för killar)

Fredag:   07.30

Du bokar som vanligt via hronns-massage.com "boka nu" välj yoga för att se vilka dagar som det finns platser kvar.

Pris: 150:-/gång, eller 10-kort 1300:-

Yoga i Tigerhuset 6 maj

Välkomna att njuta av ett unikt yogapass, alldeles intill tigrarna på Nordens Ark. 

Yinyoga
- bli medveten om din kropp och få vila i Yoga Nidra 

Tid: kl 09.30-10.45
Plats: Tigerhuset (vi samlas vid hotellet kl 09.15 ombytta och klara)
Pris: 200 kr
Åldersgräns: 15 år
Inga tidigare erfarenheter krävs

 

Yinyoga är en lugn yogaform där du utför positioner sittandes och liggandes, stannar i en position 2-4 minuter. Du får vila i nuet samtidigt som kroppen slappnar av. Det är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin.

Yoga Nidra innebär att du får ligga ner bekvämt med filt på och lyssna på min, (Hrönns) röst som guidar dig till djup avspänning. Yoga Nidra är "yogisk sömn" ett tillstånd mellan vakenhet och sömn som är väldigt behagligt. Med amurtigrarna utanför de stora glasfönstren är detta en yogaupplevelse utöver det vanliga.

 

Kom träningsklädd och medtag yogamatta, ha gärna varma sockor och kofta med så att du inte fryser under Yoga Nidran.

Vill du passa på att ta en promenad i djurparken löser du den entrén i hotellreceptionen.
 

Boka nu

bokningslänken : https://nordensark.se/besok-oss/upplevelser/tigeryoga/

 


 

 


 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver mitt schema erbjuder jag även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

Pris: 2000 kr/h för upp till 10 deltagare. 2400 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare. Det kan tillkomma extra då tiden före och efter får räknas in, ifall resvägen är lång tillkommer milersättning.
Kontakta mig för mer info och förfrågan så ser jag till att skräddarsy ett pass utefter era behov. 
Priserna är ex moms

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_9425.jpg
IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.

Global Yoga - tekniker från öst och väst blandas i yogaklasser med flöde och precision, anpassad för 2000-talets människa. 
Johanna Hector startade första Global Yoga-utbildningen hösten 2007.

Eftersom Hrönn gått Global Yoga så mixas både Hatha, Vinyasa och ibland kan andra yogaformer vävas in, det är därför Global Yogan är spännande eftersom den bjuder in till att passa alla. Mål att få balans och att känna välmående inifrån och ut efter din yogaklass.


Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

bottom of page