top of page
F82B4447.jpg

Yoga

Välkommen in på Yoga i Hrönns studio på Smögen.

 

Alla klasser är anpassade för både nybörjare och vana utövare, du gör det din kropp tycker om. Hrönn guidar dig till rörelser i takt med dina andetag med lugn, glädje och fin harmoni.

I studion finns mattor, block, bolster, filtar, kuddar att låna. Det ända du behöver är att vara ombytt och komma i tid innan start.

IMG_9425.jpg

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro. Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne.

IMG_4275.JPG

Global Yoga

I Global Yoga blandas tekniker från öst och väst i Yogaklasser med flöde och precision, anpassad för 2000-talets människa. Det är en flödande Yogaform med mål att få balans och känna välmående inifrån och ut. Hrönn anpassar alla klasser till såväl nybörjare som vana utövare.

massage

Skräddarsydda klasser

Utöver schemat erbjuder Hrönn exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater! ​ Pris: 2000 kr/h för upp till 10 deltagare. 2400 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare. Det kan tillkomma extra då tiden före och efter får räknas in, ifall resvägen är lång tillkommer milersättning. Kontakta mig för mer info och förfrågan så ser jag till att skräddarsy ett pass utefter era behov.

F82B4669.jpg

Aktuellt

F82B4227.jpg

Yoga med Hrönn på Nordens Ark

När: 
25/5 kl.9-10 i sköldpaddsarken
28/9 kl.9-10 i sköldpaddsarken 
26/10 kl.9-10.10 i tigerhuset


Boka plats: www.nordensark.se

Både nybörjare och vana yogautövare är välkomna att delta.

Varmt välkomna!

bottom of page