8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Yoga med Hrönn 

Yinyoga  utomhus på Sandöns badplats i sommar!

Medtag egen matta och filt så ses vi!

2,9, 16 & 23/6 kl 8-9 samt
Paus då Hrönn har semester 27/6-13/7

14, 21 & 28/7 kl 8-9

140:-/deltagare betalas via swish på plats.

Yogans Dag 21/6 i Badhusparken på Smögen, tack alla ni 36 personer som kom och yogade med oss denna dag.
Fannie och jag, (Hrönn) är väldigt tacksamma och vi ser fram emot mer yoga då vi åter kommit hem ifrån vår Islands semester.

 

Hållö i sommar: yoga, promenad eller löpar grupp och härlig go fika som avslutning ihop med Fannie och Hrönn:

23/7 och även 2/8 avresa med Hållöexpressen kl 08.30 ifrån Kungshamn och vi beräknas vara klara ca 12.45 då vi tar båten tillbaks till Kungshamn.


Kostnad 320:-/person för yoga, prom./löpargrupp, fika och utöver så tillkommer resan tur och retur med Hållöexpressen på 120:-


Du som tar dig ut med egen båt informerar det via anmälan samt om vi bör ta hänsyn för allergi, tack.
Anmäl dig via mail till hronnsmassage@gmail.com 


 

Höstens yogapass startar v.34 som är 22/8-26/8 schema lägges upp en till två veckor innan!! 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver vårt schema erbjuder vi även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

Vi tar 1500 kr/h för upp till 10 deltagare. 2000 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare på vardagar, 300 kr extra/h fredag e.m - söndag. Kontakta oss för mer info och förfrågan så ser vi till att skräddarsy ett pass utefter era behov. 

Priserna är ex moms

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_9425.jpg
IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.

Global Yoga - tekniker från öst och väst blandas i yogaklasser med flöde och precision, anpassad för 2000-talets människa. 
Johanna Hector startade första Global Yoga-utbildningen hösten 2007.

Eftersom Hrönn gått Global Yoga så mixas både Hatha, Vinyasa och ibland kan andra yogaformer vävas in, det är därför Global Yogan är spännande eftersom den bjuder in till att passa alla. Mål att få balans och att känna välmående inifrån och ut efter din yogaklass.


Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.