8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Yoga med Hrönn i sommar

Välkomna på Ute yoga pass 2021 som passar både nybörjare och för dig som brukar träna yoga. Medtag egen matta, liten handduk och klä dig efter väder. Pris 140:- swish på plats eller 10-kort klipp!!
Vid regn ställs passet in

Måndag 17.30 Hathayoga - Badhusparken Smögen start 14/6-26/7

Torsdag 08.00 Yinyoga -     Sandö badplats Smögen start 17/6-29/7
Fredag   08.00 Yinyang -     Näbba badpl. Kungshamn start 2/7-30/7

Ingen anmälan krävs till utepassen.

Det kommer även att vara yoga på Smögen dyk 26 och 27/7 samt ev fler tillfällen. Dessutom blir det troligtvis Getyoga på Nordens Ark söndag eller måndag.
Håll utkik på Instagram och FB där jag kommer lägga upp efter hand. 

 

Vi samarbetar med Fanniesyoga, som kommer att vara och arbeta i en annan del av världen 2021, vi önskar henne lycka till. Fannie och Hrönn kommer att göra en Yoga & upplevelseresa ihop 2021, tryck på Island och läs mer vad det innebär.

Kolla in Fannies hemsida www.fanniesyoga.com eller följ henne på sociala medier.
 

 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver vårt schema erbjuder vi även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

 

Vi tar 1200 kr/h för upp till 10 deltagare. 1500 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare på vardagar, 300 kr extra/h fredag e.m - söndag. Kontakta oss för mer info och förfrågan så ser vi till att skräddarsy ett pass utefter era behov. 

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.
 

 

Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.