top of page
8914507A-1B02-4B5B-A09F-9F67546CA4FA.JPG

Höstens yogapass med Hrönn:

Välkomna in på yoga i min studio på Smögen, all yoga passar dig som är nybörjare och för dig som är van yogautövare.
Du gör det din kropp tycker om och det är i takt med dina andetag med lugn, glädje och fin harmoni som vi tillsammans tar oss igenom position för position i ett behagligt tempo.
Det finns mattor, block, bolster, filtar, kuddar till dig som deltar och självklart får du ta med egen matta och tillbehör om du vill men det ända du behöver är att vara ombytt och komma i tid innan start.
Jag är yinyoga ledare samt även guide i yoga, Hathayoga enligt Globalyogans utbildning. 
Tryck på boka nu fliken för att komma till schemat, där bokar du din plats ett tillfälle eller flera. Där ser du även vad det kostar och en liten beskrivning om det är yoga eller yinyoga.
Överraskningar startar nån gång i september 2023, då är det dags att tacka alla er som gjort det möjligt för mig att leda yinyoga i min yogastudio på Smögen i 10 år!!
Därför blir det yoga firande för 10 år och även 20 år med massage och behandlingar på kliniken - Härligt att fira med er!

 

 


 

 


 

Skräddarsydda yogaklasser

Utöver mitt schema erbjuder jag även exklusiva privatklasser för dig och dina vänner, familjemedlemmar, släktingar, arbets- eller lagkamrater!

 

Pris: 2000 kr/h för upp till 10 deltagare. 2400 kr/h för grupper med fler än 10 deltagare. Det kan tillkomma extra då tiden före och efter får räknas in, ifall resvägen är lång tillkommer milersättning.
Kontakta mig för mer info och förfrågan så ser jag till att skräddarsy ett pass utefter era behov. 
Priserna är ex moms

YinYoga

YinYogan är en stillsam yogaform som ger plats för eftertanke och närvaro.
Vi stannar upp i både sittande och liggande positioner under en längre tid vilket skapar större elasticitet i kroppens bindväv som då "släpper" taget om musklerna. Rent fysiskt bidrar detta till att blod, näring, syre och vävnadsvätskor lyckas nå ut till torr och kompakt vävnad med dålig cirkulation. Således är YinYogan en fantastisk återhämtningsform, som reparerar våra kroppar. Samtidigt kommer utrensning av slaggprodukter och lymfcirkulation igång och vätskeansamlingar minskar. Samtidigt ger den stillsamma formen lugn och återhämtning till vårt sinne. 

IMG_9425.jpg
IMG_4275.JPG

Hatha/Vinyasa

Hatha är den yogaform som all yogautövning idag grundar sig på. Den är långsam och mild då varje position hålls genom flera andetag – detta gör det lätt för nybörjare att hitta rätt in i varje position samtidigt som det ger den erfarna utövaren chans att verkligen komma djupt in i positionerna och sig själv under klassens gång.

Global Yoga - tekniker från öst och väst blandas i yogaklasser med flöde och precision, anpassad för 2000-talets människa. 
Johanna Hector startade första Global Yoga-utbildningen hösten 2007.

Eftersom Hrönn gått Global Yoga så mixas både Hatha, Vinyasa och ibland kan andra yogaformer vävas in, det är därför Global Yogan är spännande eftersom den bjuder in till att passa alla. Mål att få balans och att känna välmående inifrån och ut efter din yogaklass.


Vinyasa är något mer avancerad då alla positioner är kopplade till in- och utandningar i en flytande rytm. Denna yogaform boostar hjärt-kärlsystemet med sina flytande rörelser och något snabbare takt. Trots att denna form är något mer krävande än just Hathayogan bör dock inte nybörjare vara rädda för Vinyasa – hänger man inte med ges alltid alternativa positioner och det primära målet är att varje utövare utför positionerna i sin egna rytm för att bygga upp en go värme i kroppen.

bottom of page